Állás és muzsika 10 percben, avagy a mobilitás szakértők szabadon szakkommentálnak

KARRIER ~ KÜLFÖLD ~ KALAND

KARRIER ~ KÜLFÖLD ~ KALAND

5+1 őszi karrier tipp

Így lehetsz igazán sikeres!

2018. október 03. - EURES, a mobilitás szakértője

5_1_oszi_karrier_tipp_1.jpgLendítsd fel a karriered, az ősz tökéletes erre. 5+1 karrier tippet gyűjtöttünk össze neked.

1. Frissítsd az önéletrajzodat!

Ősszel a természet is változik. Miért ne változtatnál egy kicsit az önéletrajzodon is? Pláne, ha már régóta keresed a megfelelő állást, de eddig még nem értél el sikereket. Nézd át, hogy mi az, ami már nem aktuális, és írd bele az új tapasztalataidat, képességeidet, vagy próbálj ki egy új formátumot!

Extra tipp:

Használd az Europass online önéletrajz szerkesztőt, és kérd ki az EURES-tanácsadód véleményét is.

» Europass online önéletrajz szerkesztő itt

» EURES-tanácsadók elérhetősége itt

2. Fejleszd a nyelvtudásodat!

Sosem késő elkezdeni! Ősszel rengeteg új nyelvi kurzus indul, ahol fejleszteted, elmélyítheted a tudásodat. Ne felejtsd, hogy a podcastek és a Youtube-videók mindig beválnak a nyelvtudásod felturbózásához. Erről írtunk már itt:

» 3+1 tipp nyelvtanulásra

3. Készülj fel a munkaadókkal való találkozásra!

Nézz utána alaposan a cégnek, legyél tisztában a pozíció kiírásával, öltözz fel alkalomhoz illően! Add önmagad és saját magad életútjáról is alaposan készülj fel! Ne lepődj meg, ha 2-3 percen keresztül csak te beszélsz és folyamatosan faggatnak az eddigi pozícióidról.

4. Pályázz minél több helyre!

Nézd meg az uniós álláslehetőségeket itt:

» Az Európai Foglalkoztatási Mobilitás Portálja

Ha pedig elsőre nem kapnál visszajelzést, nyomj egy resetet, és olvasd el ezt a blogbejegyzésünket!

» Amikor válaszra sem méltatnak

5. Irány az állásbörze!

Oké, ott a kezedben a frissített, kiváló cv-d, felkészültél nyelvileg, testileg, meg lelkileg is. Akkor irány az állásbörze! Mákod van, mert ősszel van egy csomó. Pl:

Mielőtt elindulnál, még csekkold le ezt a blogbejegyzésünket is!

» Borzongató állásbörzék szezonja kezdődik

5+1 Regisztrálj az Európai Online Állásbörzére!

Ha nem akarsz utazgatni, meg egy csomót sétálgatni, akkor próbáld ki az online állásbörzét! Idén novemberben már ötödik alkalommal szervezzük meg az egyik legnagyobb toborzási eseményünket a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat együttműködésével.

Az online börzén elsősorban az IT, a kommunikáció, a pénzügy, az építőipar, a gépjárműipar, a turizmus, az egészségügy, gyógyszer- és vegyipar, valamint a szolgáltatói szektor szabadon betölthető pozícióra pályázhatnak az álláskeresők.

Az online állásbörze 2019. november 20-án 10.00-16.00 óra között a www.europeanjobdays.eu weboldalon zajlik. Ez idő alatt az álláskeresők szakmai önéletrajzukkal közvetlenül jelentkezhetnek a meghirdetett állásokra, chaten keresztül kérdezhetnek a kiállító cégek képviselőitől, és részt vehetnek akár állásinterjún is. Ehhez az álláskeresőknek legkésőbb az esemény előtti napon regisztrálniuk kell az Európai Online Állásbörze weboldalán, és fel kell tölteniük az önéletrajzukat.

Az EURES Magyarország hálózat tanácsadói az esemény alatt támogatást nyújtanak a résztvevőknek, tájékoztatást adnak a munkaerőpiacról, élet- és munkakörülményekről, valamint hasznos gyakorlati tudnivalókról a mielőbbi magyarországi elhelyezkedéshez és sikeres életkezdéshez.

További információk az EURES Magyarország weboldalán: eures.munka.hu

Az Európai Online Állásbörze weboldala: www.europeanjobdays.eu

Az esemény Facebook oldala  Facebook-esemény

page-post-1200x628.jpg

„NEW CAREER IN HUNGARY – ÚJ KARRIER MAGYARORSZÁGON”

Európai Online Állásbörze 2019. november 20. 10.00 – 16.00 óra

A külföldi munkavállalás szakértői

A bejegyzés trackback címe:

https://eurescue.blog.hu/api/trackback/id/tr6714280099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása