Állás és muzsika 10 percben, avagy a mobilitás szakértők szabadon szakkommentálnak

KARRIER ~ KÜLFÖLD ~ KALAND

KARRIER ~ KÜLFÖLD ~ KALAND

Határok nélküli munkavállalás anyagi támogatással

Te is pályázhatsz, ha 18 és 35 év közötti vagy.

2019. augusztus 23. - EURES, a mobilitás szakértője

hatarok_nelkuli_munkavallalas_anyagi_tamogatassal.jpgHallottál már az első EURES-állásod (Your first EURES job YFEJ) lehetőségről?

Az Első EURES-állásod egy európai uniós foglalkoztatási mobilitási rendszer, amely segít a fiatal uniós állampolgároknak egy másik uniós országban, Norvégiában vagy Izlandon munkahelyet, gyakornoki vagy tanulószerződéses képzési lehetőségeket, a munkáltatóknak pedig megfelelően képzett munkavállalókat találni.

Célja, hogy fizetett munkalehetőségeket közvetítsen az álláskereső fiatalok számára egész Európa-szerte.

A foglalkoztatásnak legalább hat hónapra (állások vagy tanulószerződéses gyakorlati képzések esetén) vagy három hónapra (szakmai gyakorlatok esetén) kell szólnia.

Az Első EURES-állásod programon keresztül tájékoztatást kaphatsz, továbbá segítséget kérhetsz az álláskeresés, a megfelelő állás megtalálása és a munkaerő-felvétel során. Ezenkívül pénzügyi támogatásra is jogosult lehetsz a külföldi állásinterjúhoz, valamint a nyelvi képzéshez, a végzettségek elismertetéséhez vagy a célországba való költözéshez.

Nézd meg ezt a kisfilmet!

További információkat találsz az EURES-portálon és az Európai Bizottság oldalán

TIPP: Amennyiben Németországot választanád, érdemes a német YFEJ-szervezethez fordulni. Egyébként nincs indulási ország/érkezési ország megkötés. A honlapunkon összeszedtük nektek, melyik szervezet milyen nyelveken nyújt tájékoztatást és pályázási segítséget. Gyorsabb lehet innen elindulni az infókért.

A külföldi munkavállalás szakértői

fotó: Dreamstime, videó: EURES-portál

A bejegyzés trackback címe:

https://eurescue.blog.hu/api/trackback/id/tr1815020912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása