Állás és muzsika 10 percben, avagy a mobilitás szakértők szabadon szakkommentálnak

KARRIER ~ KÜLFÖLD ~ KALAND

KARRIER ~ KÜLFÖLD ~ KALAND

Utazz Textíliába!

2019. augusztus 22. - EURES, a mobilitás szakértője

textil_nemetorszag.jpg

Textíliák nélkül semmi sem működne rendesen.

Ezek az összetett anyagok megtalálhatók repülőgépekben, autókban, hajókban. Manapság számos terület egyáltalán nem lehetne versenyképes textíliák nélkül. A textil-alkotóelemek nélkülözhetetlenek az energia- és a környezetvédelmi technológiában. Még az egészségügyi ágazat is függ a textil-alapú gyógyászati ​​termékektől: az implantátumoktól a sebkezelő termékektől a szervpótlásokig. A textil egyeduralkodó a ruházati cikkeknél és a divat területén. A háztartási textíliák mindenütt körülöttünk vannak a mindennapi életben.

A német textil- és ruhaipar sokféle munkalehetőséget kínál az Európai Unió polgárai számára.

Ha már képzett szakembernek számítasz a textil szakmában, vagy rendelkezel szakmai tapasztalattal, esetleg érdekel a szakmai gyakorlat, a Bundesagentur für Arbeit - Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV) projektjének keretén belül információt, tanácsokat és elhelyezési támogatást kaphatsz. Munkatársaik speciálisan képzettek abban, hogy segítségedre legyenek a foglalkoztatás és képzés keresésében.

A projekt oldalát itt találod.

Utazz Textíliába!

A külföldi munkavállalás szakértői

fotó: Pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://eurescue.blog.hu/api/trackback/id/tr4815020152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása